Wayback Machine
Jan FEB DEC
Previous capture 12 Next capture
1997 1998 2001
20 captures
12 Feb 98 - 24 Jul 11
sparklines
Close Help

GVP Phonepak VFX

Phonepak VFX is een Zorro-2 insteekkaart van GVP voor de Amiga 2000, 3000 en 4000 met een unieke kombinatie van funkties. Prijs f 795,-. Belangrijkste kenmerken:

  • voicemail systeem: gebruik uw Amiga als een geavanceerd antwoordapparaat. Phonepak biedt een groot aantal mogelijkheden die met een normaal antwoordapparaat buiten bereik zijn zoals interaktief beantwoorden van telefoontjes, doorverbinden, kombinatie van voicemail en faxmail (bijv. gesproken toelichting bij een faxbericht), onbeperkt aantal mailboxen (bijv. voor meerdere gebruikers), koppeling met database met NAW gegevens, message forwarding, paging, remote access voor voicemail en faxen, enz. Ideaal voor kleine bedrijven en iedereen die goed bereikbaar wil zijn maar niet altijd de telefoon kan aannemen (wanneer het druk is bij Amigis kan het voorkomen dat u onze Phonepak aan de telefoon krijgt!). Wordt geleverd inclusief een aantal standaard (engelse) voorbeeldteksten waarmee u zeer snel een kompleet systeem kunt installeren.
  • faxkaart: faxen van hoge kwaliteit versturen vanuit (bijna) alle Amiga programma's met printfunktie, natuurlijk met scheduling voor verzenden in de avonduren tegen gereduceerd tarief, gebruik van mailing lists /database, fax-on-demand, enz. Zolang de Amiga aan staat kan Phonepak ook faxen ontvangen.
  • ARexx besturing: Phonepak is dankzij de eigen Operator scripttaal en een ARexx poort aan te passen aan allerlei speciale wensen op communicatie gebied. Ideaal voor gebruik bij allerlei interaktieve toepassingen waarbij communicatie of bediening op afstand van belang is.
  • lage systeemeisen: Phonepak werkt al in een standaard Amiga 2000 met 3 MB geheugen en harddisk.

terug naar communicatie hardware | terug naar produktoverzicht